perjantai 2. lokakuuta 2009

Seksin täytyy olla itsessään kaikkein ylevin luova toiminto. Ikävä kyllä tietämättömyys hallitsee yksinoikeudella ja ihmiskunta on hyvin kaukana seksin suurten mysteerioiden ymmärtämisestä.

Mikäli tutkimme taivaan kirjaa, loistokasta Eläinrataa, pystymme ymmärtämään, että uutta Vesimiehen Aikaa hallitsee Vesimiehen, vedenkantajan Eläinradan merkki.

Vesimiehen symbolina on nainen kahden vettä täynnä olevan uurnan kanssa yrittäen älykkäästi sekoittaa kahden uurnan vesiä.

Tämä symboli muistuttaa meitä Seksuaalialkemiasta. Jos Kalojen Ajalla ihmisolento oli pelkkä seksuaalivietin orja (tätä symboloi kaksi kalaa elämän vesissä), Vesimiehessä ihmisolennon on opittavat muuntamaan seksuaalivoimia.

Vesimiestä hallinnoi Uranus; Uranas (Ur: Tuli, Anas = Vesi). Uranus on planeetta, joka hallinnoi seksuaalitoimintoja. On epäyhteneväistä ja järjetöntä, että jotkut eristäytyneet yksilöt ja tietyt pseudo-esoteerisen tyyppiset koulukunnat hylkäävät Maithunan (seksuaalimagian). Silti heillä on pöyhkeyttä olla, sanojensa mukaan, uuden aikakauden alkuunsaattajia.

Uranus on 100% seksuaalinen, ja tämän planeetan hallinnoimalla uudella aikakaudella ihmisolennon on tunnettava syvästi seksin mysteeriot.

On olemassa monia mustan magian kouluja, joista monilla on hyvin kunnioitettavia perinteitä, jotka opettavat Seksuaalimagiaa siemennesteen vuodattamisen kera. Heillä on kauniita teorioita, jotka vetävä puoleensa ja vangitsevat, ja mikäli oppilas lankeaa tuohon viettelevään ja maukkaaseen petokseen, heistä tulee mustia maagikoita.

Nuo mustat koulut vakuuttavat neljälle tuulelle olevansa valkoisia ja siksi tietämätön lankeaa. Kaiken lisäksi nuo koulut puhuvat kauneudesta, rakkaudesta, hyväntekeväisyydestä, viisaudesta jne. jne. Luonnollisesti noissa olosuhteissa tietämätön oppilas muodostaa lujan uskomuksen, etteivät kyseiset instituutiot ole pahoja ja kieroutuneita. Muista, hyvä oppilas, että Syvyys on täynnä vakavissaan erehtyneitä ja ihmisiä, joilla on erittäin hyvät tarkoitukset.

Maithunan kieltäminen osoittaa tosiasiassa vastalausetta Vesimiehen merkkiä kohtaan, jota hallinnoi Uranus, seksin kuningas.

Taantumuksellisen pseudo-okkultismin tietämättömät haureudentekijät ovat täysin tietämättömiä maailman Pelastajan salaisesta opista, kristillisestä esoteriikasta.

Pseudo-esoteerinen ja pseudo-okkultistinen taantumuksellisuus on tietämätöntä siitä, että alkukantaiset Gnostiset Kristilliset lahkot harjoittivat Maithunaa. Seksuaalimagiaa opetettiin aina kaikissa länsimaiden muinaisissa mysteeriokouluissa. Maithuna tunnettiin Temppeliherrojen mysteerien parissa, atsteekkien, mayojen, inkojen, chibchasien, zapoteekkien, arauncien, tolteekkien mysteereissä, Eleusiin mysteereissä, Rooman, Mirtan, Cartagoon, Tyren Mysteereissä, kelttiläisissä, foinikialaisissa, egyptiläisissä, druidilaisissa mysteereissä ja kaikissa alkukantaisissa Kristillisissä lahkoissa, kuten Essenien lahkoissa, joilla oli luostarinsa Kuolleenmeren rannalla ja joiden yhtenä korkea-arvoisimmista jäsenistä oli Jeesus, Galilean jumalainen Rabbi.

Maithuna, Seksuaalimagia, on yleismaailmallista. Se tunnetaan maailman pohjoisen, etelän, idän ja lännen mysteereissä. Mutta taantumukselliset, haureutta harjoittavat ja taantuvat pseudo-okkultistit hyljeksivät sitä väkivaltaisesti.

Autenttisten ja legitiimien mysteerikoulujen peruskivenä on Maithuna, Arkana A.Z.F. eli Seksuaalimagia.

- Samael Aun Weor: The Initiatic Path in the Arcana of Tarot and Kabbalah (1978, ei suom.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti